DMA Concept Media 296 vizualizări

Follow
Despre Noi

DMA Concept Media este o companie care oferă soluții de design, dezvoltare, implementare și promovare în mediul online. Fie că dezvoltăm strategii de comunicare, SEO, email marketing, website-uri sau design-uri, creăm cu fiecare ocazie povestea de succes a brand-ului clienților noștri prin serviciile pe care le oferim.

Oamenii sunt cel mai de valoare bun al unei organizații. Având acest potențial nelimitat am pus bazele unei afaceri orientate către lucruri care merită. Suntem conduși de dorința de a ne dezvolta, de a aduce valoare în tot ceea ce facem și în tot ceea ce suntem. Apreciem munca și susținem asumarea acțiunilor pentru realizarea obiectivelor.

Echipa noastră este o comunitate vibrantă, alcătuită din oameni loiali și perseverenți, conduși de dorința de a face performanță. Investim constant în dezvoltare personală și credem că liderii de succes vor crește o echipă ghidată de viziune și obiective comune.

Dorim să creștem continuu. Misiunea noastră este de a crea afaceri profesioniste, care să genereze profit și satisfacție clienților pe termen lung, prin încrederea acestora în noi. Această resursă financiară este reinvestită și multiplicată în orice idee inovatoare care aduce valoare. Astfel am dezvoltat mai multe companii din domenii diferite.

DMA Concept Media face parte din DMA Group,grup deține afaceri în alimentație, construcții, transport internațional, publicitate, activități sportive, pază și protecție și consultanță în investiții. Tot ce am învățat, oferim clienților noștri prin consultanță în afaceri, dezvoltată în mai multe ramuri.

Ne simțim responsabili față de societate, de aceea activăm în susținerea educației prin Fundația DMA. Valorile noastre sunt integritatea, respectul față de individ și comunitate. Dorim să creăm un mediu de creștere și îmbunătățire continuă, în care perseverența și ambiția să ne ducă mai departe.

 

DMA Concept Media a postat 3 joburi

Connect with us
Contactează-ne