Enrich Life SRL 252 vizualizări

Follow
Despre Noi
Cine suntem
Suntem o echipa dornica sa isi impartaseasca povestea de auto-transformare: de la neimplinire la implinire, de la boala la sanatate, de la neingrijire la frumusete radianta si de la o stare joasa la  un nivel inalt de energie.
Viziunea noastra
Ideea proiectului Enrich Life a pornit din dorinta de a ne imbunatati calitatea de viata, de a ne regasi echilibrul si de a ne re-energiza corpurile intr-un mod sanatos, natural, fara chimicale si tehnici intruzive. Din aceasta dorinta s-a nascut apoi entuziasmul de a descoperi o lume a produselor de wellbeing si consmetice bazate pe plante, ingrediente active naturale si uleiuri esentiale. O lume pe care vrem sa o impartasim cu toti cei care doresc sa isi upgradeze viata la un nivel de echilibru linistitor si in acelasi timp energie debordanta si exploziva.
Misiunea noastra
Misiunea noastra este simpla: sa aducem in vietile cat mai multor romani adevarata bunastare. Pentru noi, bunastarea nu se refera doar la bani, la partea economica a vietii. Ci se refera la toate aspectele importante ale vietii: bunastarea inseamna sa ai un corp sanatos si energetic, sa ai o minte echilibrata, sa ai relatii implinitoare si armonioase, sa ai o activitate care iti aduce bucurie si satisfactii si sa ai independenta financiara. Doar cumulandu-le pe toate acestea, credem ca se poate atinge potentialul maxim al vietii.
Iar totul incepe cu tine, cu relatia ta cu tine insati si cu reflexia acesteia in corpul tau. De aici pornesc toate minunile si miracolele despre care auzim mereu la ceilalti. Odata ce ne readucem corpul la un echilibru sustenabil in propria sa autonomie, energia incepe sa curga iar restul lucrurilor se aseaza armonios la locul lor.

Enrich Life SRL a postat 1 job

Connect with us
Contactează-ne