MEDIAX ADVERTISING SRL 184 vizualizări

Follow
Despre Noi

Mediax Advertising a fost infiintata in anul 2008 sub sloganul “It’s all posible”.

Paleta noastra de servicii si solutii acopera intregul spectru publicitar, de la design grafic pentru manualul de identitate ( logo, carte de vizita, reguli de folosire a logoului, variante cromatice) pana la design grafic pentru catalog ( design grafic pentru catalog de produs sau catalog de prezentare ) si de la strategie media (outdoor, indoor sau online) pana la crearea de concepte publicitare oportune si eficiente in concordanta cu necesitatile de comunicare.

Faptul ca Mediax ofera servicii si solutii de productie de publicitara este, in primul rind, un mare avantaj pentru clientii cu care colaboraram. Avantajul consta in faptul ca solutiile pe care le propunem pot fi implementate cu succes, cu acuratete si cu eficienta din punct de vedere al costurilor. Reusim acest lucru deoarece in echipa de dezvoltare a proiectelor sunt implicati designeri si arhitecti care, datorita experientei proprii, au capacitatea de a gandi solutiile creative avand in vedere optiunile tehnice de productie publicitara.

Avand acest avantaj – departament propriu de productiei publicitara cu 1000mp hala de productie si 20 de angajati – producem cu succes toate reperele de semnalistica indoor sau outdoor si, in special, casete luminoasefirme luminoasetotemuri luminoasepanouri publicitareobiecte promotionalebannere publicitare si standuri expozitionale.

 

Aparatura detinuta de Mediax Advertising este de ultima generatie si acopera tot ce inseamna print indoor si outdoor cu dimensiuni de printare de pana la 5 m latimetampografieimprimare termicacutter ploterlaminare.

0757 051 693

MEDIAX ADVERTISING SRL a postat 1 job

Informație Companie
Connect with us
Contactează-ne