Pastel 209 vizualizări

Follow
Despre Noi

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate.

La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a spune intreaga poveste intr-o ordine a etapelor gandita strategic, cu o vedere de ansamblu a obiectivelor clientului si aducand acel succes ce duce catre rezultate concrete pentru brand.

Indiferent de client sau de canalul de comunicare ales, scopul este sa construim o experienta memorabila pentru consumatorii brandurilor clientilor.

pastel inseamna o echipa puternica, sub viziunea si managementul Danei Nae Popa, reprezentata de publicitari seniori, ce consolideaza directia agentiei prin experienta profesionala. Cei aproape 30 de oameni, cu specializari si studii diferite, se completeaza foarte bine si ii uneste pasiunea pentru domeniul in care lucreaza.

Zi de zi, ne ofera increderea lor companii si branduri cu care suntem onorati sa lucram: Beiersdorf, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia&Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, kika, Mega Image,Omega Pharma, Royal Canin Romania&Bulgaria, Sensiblu, Societe Generale European Business Services, TCC, TenarisSilcotub.

Pastel a postat 1 job

Connect with us
Contactează-ne