Sartorom Impex srl 272 vizualizări

Follow
Despre Noi

Sartorom este o companie de tip IMM cu capital integral românesc, înființată în 1991 specializată în distribuția aparaturii de laborator. În decursul celor peste 25 de ani de activitate, compania a dezvoltat departamente tehnice și de laborator, oferind adițional procesului de vânzare aparatură și servicii de instalare, mentenanță, etalonări și verificări metrologice.

Departamentul service oferă clienților Sartorom: instalări de aparate și echipamente, mentenanță/întreținere periodică, calibrări în regim neacreditat. reparații în garanție și post-garanție, modernizări, în special de mașini de încercări mecanice. calificări/validări IQ/OQ. consultanță implementare ISO 17025 și ISO 9001.

Sediul central este la București, iar sedii zonale sunt în: Brașov (vânzări), Craiova (vânzări), Cluj-Napoca (vânzări), Iași (vânzări, laborator, service), Timișoara (vânzări, laborator, service)

 

În cadrul Sartorom funcționează trei laboratoare acreditate și autorizate:

  1. Laboratorul acreditat RENAR conform ISO 17025 de etalonări mașini de încercări la tracțiune și compresiune, extensometre, balanțe, pipete și calorimetre;
  2. Laboratorul autorizat BRML de verificări metrologice balanțe și umidometre cereale;
  3. Laboratorul acreditat RENAR conform ISO 17025 de analize umiditate la cereale, semințe oleaginoase și leguminoase

Sartorom Impex srl a postat 2 joburi

Connect with us
Contactează-ne