UNIVERSUL JURIDIC SRL 205 vizualizări

Follow
Despre Noi

Despre noi

Înfiinţată în anul 2001, Editura “Universul Juridic” a devenit în 15 ani un actor important al pieţei de carte juridică din România.

Poziţia pe care o ocupă în acest moment editura pe piaţa de carte juridica se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înfiinţare: respect şi seriozitate în relaţiile cu colaboratorii noştri şi dorinţa de a dezvolta în permanenţă editura.

Din anul 2001 şi până în prezent au fost editate un număr de peste 5000 de titluri din domeniile juridic şi economic.

Majoritatea lucrărilor apărute în cadrul Editurii “Universul Juridic” sunt semnate de autori consacraţi dintre care îi amintim pe: Francisc Deak, Gheorghe Beleiu, Ion P. Filipescu, Stanciu D. Carpenaru, Octavian Capatana, Costică Bulai, Liviu Pop, Emil Molcuţ, Constantin Mitrache, Emilian Stancu, Avram Filipas, Alexandru Ticlea, Lucian Mihai, Dan Lupaşcu, Romeo Popescu, Gheorghe Florea, Marian Nicolae, etc. şi se adresează tuturor categoriilor de cititori: studenţi, practicieni, teoreticieni cât şi nespecialiştilor care doresc să se familiarizeze cu elementele problematicii specifice ştiinţelor juridice sau, după caz, ale legislaţiei şi practicii judiciare actuale.

Printre titlurile noastre se regăsesc: tratate, cursuri universitare, monografii juridice, acte normative şi acte normative adnotate, culegeri de practică judiciară pe materii, structurate pe colecţii.

Prin intermediul reţelei proprii de distribuţie şi cu ajutorul colaboratorilor, cărţile noastre sunt distribuite în peste 200 de librării şi puncte de vânzare din întreaga ţară.

Din dorinţa de a transforma Editura “Universul Juridic” intr-o editură specializată în publicarea cu prioritate a titlurilor reprezentative din domeniul juridic (cercetare ştiinţifică, legislaţie şi jurisprudenţă) s-a înfiinţat în anul 2004 Editura “Pro Universitaria”, editură specializată în principal pe publicarea de cursuri universitare din alte domenii de activitate.

Această companie nu are joburi active

Connect with us
Contactează-ne