Arhitect 1026 views

Dorim sa lucram cu oameni talentati și al căror interes este extins pe întregul proces de proiectare.

Cunoștințele in domeniul tehnologiilor actuale de proiectare reprezinta un avantaj important. De asemenea sunt incurajați sa aplice acei candidați care pot lucra într-o echipa pentru care comunicarea  și tehnologia au un rol esențial.

Cunoștințele in proiectare algoritmica (Grasshopper) reprezinta un avantaj.

 

Candidații sunt rugați sa trimită prin e-mail CV-ul, o scurta scrisoare de intenție (maxim 200 cuvinte) și un portofoliu digital sau un link pe job@per-forma.ro cu subiectul “job arhitect – Numele candidatului”.

Vor fi luate in considerare numai aplicările care conțin un portofoliu sau un link către acesta.

Mai multe informații

  • Nivel carieră Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Student
  • Salariu oferit Nespecificat
  • Acest job a expirat!
Distribuie acest job

Procedura noastra de lucru a evoluat pe parcursul celor peste 15 ani de experienţă si s-a transformat într-o metoda de lucru comprehensiva odata cu implementarea tehnologiei BIM (LEVEL 2) si a sistemului de clasificare Uniclass (UK). Astfel putem aborda orice tip de proiect cu o atenţie deosebită faţă de cele mai înalte standarde de calitate. Experienţa şi cunoştinţele acumulate ne facilitează o înţelegere aprofundată a cerinţelor şi constrângerilor contextului, acoperind programe de arhitectura si dimensiuni variate: cladiri cu destinaţie medicală, imobile
de birouri, ansambluri rezidenţiale, etc.

Puteti vizita pagina noastră www.per-forma.ro (under-construction) pentru mai multe informații.

Urmărește-ne pe