Copywriter 186 views1 application

Ai experienta de 3-5 ani in agentie? Iti place sa plimbi o idee pe toate canalele de comunicare?

Daca da, Beiersdorf, Dacia&Renault, Bonduelle, Colgate, Jacobs Douwe Egberts, JTI, kika Romania, Sensiblu sunt doar o mica parte dintre brandurile alaturi de care vei lucra zi de zi.

Ce o sa faci pe la noi:

Participi activ la brainstorming-urile echipei;
Propui concepte creative pentru campaniile in desfasurare;
Scrii texte de toate felurile, de la headline-uri la texte de site, de la prezentari la spoturi radio si TV;

Fii pe faza pentru ca intotdeauna o sa ai lucruri noi si interesante de invatat de la directorul nostru de creatie.

Mai multe informații

  • Nivel carieră Middle (2-5 ani)
  • Salariu oferit Nespecificat
  • Limbi străine Engleză
  • Permis de conducere Nu
  • Acest job a expirat!
Distribuie acest job

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate.

La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a spune intreaga poveste intr-o ordine a etapelor gandita strategic, cu o vedere de ansamblu a obiectivelor clientului si aducand acel succes ce duce catre rezultate concrete pentru brand.

Indiferent de client sau de canalul de comunicare ales, scopul este sa construim o experienta memorabila pentru consumatorii brandurilor clientilor.

pastel inseamna o echipa puternica, sub viziunea si managementul Danei Nae Popa, reprezentata de publicitari seniori, ce consolideaza directia agentiei prin experienta profesionala. Cei aproape 30 de oameni, cu specializari si studii diferite, se completeaza foarte bine si ii uneste pasiunea pentru domeniul in care lucreaza.

Zi de zi, ne ofera increderea lor companii si branduri cu care suntem onorati sa lucram: Beiersdorf, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia&Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, kika, Mega Image,Omega Pharma, Royal Canin Romania&Bulgaria, Sensiblu, Societe Generale European Business Services, TCC, TenarisSilcotub.

Urmărește-ne pe