Politica de confidențialitate

www.CreativeJob.ro denumit în continuare CreativeJob, este creat și administrat de SC COHA DEVELOPMENT SRL.
Email de contact: contact@creativejob.ro

SC COHA DEVELOPMENT SRL este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub nr. 37573

Nota de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC COHA DEVELOPMENT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor CreativeJob informații și servicii de cea mai bună calitate, precum și servicii de marketing, reclamă și publicitate.
Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția dvs. de către Coha Development SRL. Refuzul dvs. determină imposibilitatea Coha Development SRL de a vă oferi serviciile solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritațile publice, numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la contact@creativejob.ro sau prin poștă pe adresa societății noastre.
Dac
ă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Aria de acoperire a securității datelor cu caracter personal și a politicii `cookie`

Acordul de confidențialitate privind politica securității datelor personale, acoperă modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care vă pot identifica când utilizați site-ul CreativeJob. De asemenea se au în vedere și datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-urile CreativeJob.
Acest acord de
confidențialitate furnizează informații referitoare la `cookie`, utilizarea lor de către terți și modul de dezactivare.

Informații generale colectate de Coha Development SRL

În momentul înregistrării pe site-ul CreativeJob, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii și produse, ori prin activarea unor materiale promoționale sau publicitare, CreativeJob va prelucra informații cu caracter personal de natură să identifice o anumită persoană.
În unele zone ale siteului, CreativeJob vă cere să furnizați date personale, incluzând numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, număr al cardului de credit, informații de contact, informații în vederea facturării serviciilor CreativeJob și alte informații prin care vă pot identifica. În alte zone ale siteului nostru, CreativeJob colectează sau poate să colecteze informații demografice care nu vă pot identifica, cum ar fi: codul poștal, vârsta, interesele dvs. Uneori colectăm sau putem colecta o combinație intre cele două tipuri de informații.
În momentul creării unui cont pe site-ul CreativeJob vă sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nașterii, profesie, cod poștal, domeniul de activitate și interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal.
CreativeJob de asemenea
primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP și informațiile cookie.
CreativeJob utilizeaz
ă informația stocată – detaliile furnizate de dvs la înregistrare și activitatea desfășurată pe site-ul nostru – în scopul de a facilita accesul, de a îmbunătății anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele produse și servicii de care sunteți interesat.

Afișarea datelor personale în spațiile-domeniile publice ale CreativeJob

Informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice apaținând CreativeJob, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discuții, baza de date a CV-urilor utabile, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora CreativeJob nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terțe părți utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați facut disponibile în spațiile publice aparținând CreativeJob.

CreativeJob nu iși asumă răspunderea asupra utilizării CV-urilor de către terțe părți, care au accesat CV-urile cât timp acestea se aflau în baza noastră de date; astfel încât CreativeJob acționează ca un factor pasiv, în ceea ce privește afișarea informațiilor din cuprinsul CV-ului în rețelele și serviciile de căutare tip Google.com, search.yahoo.com, sau altele; neputând fi trasă la răspundere în ceea ce privește activitatea acestor motoare de căutare. Vă asigurăm însă, că și acest caz, în care CV-ul Dvs. va fi disponibil în motoarele de căutare sus-menționate, datele Dvs. de contact (nume, e-mail, telefon, adresa) vor fi protejate, nefiind disponibile, cu excepția ca CV-ul Dvs. să nu fie setat ca “public”.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către CreativeJob

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul CreativeJob, indiferent dacă sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătății site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-ului web, noilor oportunități oferite de CreativeJob și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și news-lettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către CreativeJob este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

CreativeJob nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.
CreativeJob poate, totusi, transmite
informația terților în urmatoarele cazuri:
– Cu acordul dvs. ;
– Dac
ă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.
În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunatațirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de CreativeJob doar în măsura în care este necesară asistența lor.
– Putem transmite
informații cu caracter personal autoritaților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
(a) e
prevăzut într-o dispoziție legală;
(b) protejeaz
ă drepturile companiei CreativeJob sau companiilor afiliate;
(c) previne o
infracțiune sau protejează siguranța națională;
(d) protejeaz
ă siguranța individului sau siguranța publică;
(e) aceste
informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de CreativeJob, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
În cazul în care CreativeJob fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, baza de date e transferată noului operator. În cazul în care CreativeJob devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul CreativeJob.

CV-urile

Există posibilitatea de înregistrare a propriului CV în baza noastă de date. Există trei modalități:
1. V
ă puteți înregistra CV-ul în baza noastră de date și să nu îl faceți public pentru angajatori. A nu îl face public înseamna că dvs puteți aplica pentru oferte de locuri de muncă, însă angajatorii nu au acces la CV-ul dvs în baza de date.
2. Dac
ă faceți CV-ul public atunci terții (persoanele care solicită CreativeJob pentru serviciul de căutare în CV-uri) care au acces la CV-urile din baza noastră de date vor avea acces la CV-ul dvs.
Dac
ă vor dorii, aceștia pot debloca datele dvs. de contact și veți putea fi contactați de către ei. Facem tot posibilul să limităm accesul la CV-urile din baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR.

CreativeJob nu își asumă responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de terțe părți care au accesat CV-urile cât timp sunt în baza noastră de date.
Puteți să ștergeți CV-ul din baza noastră de date oricând. Nu ne asumăm răspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Dacă postați datele altei persoane e necesar că persoana respectivă să își fi dat în prealabil acordul pentru acest act.

3. Încărcare CV (upload), în momentul aplicării, a unui loc de munca (job). Fișierele valabile pentru încărcare sunt disponibile la momentul în care se aplică.

Dreptul dvs. de a vă modifica și șterge datele dvs. deținute de operator

CreativeJob conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să solicitați operatorului ștergerea datelor dvs. oricând.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de CreativeJob e protejat de o parolă si nume de utilizator.

Cookies

Un cookie este o informație pusă pe calculatorul unui utilizator care identifică informații despre acel user. CreativeJob și partenerii săi (de exemplu, Google, AdWords) folosesc cookie-uri pentru a oferi o navigare cât mai fluidă și pentru a urmări / memora preferințele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri / reclame în funcție de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.
Utilizatorii au
opțiunea de a seta browserul astfel încât să respingă cookies, click aici pentru dezactivarea acestora. Dar atenție, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigării pe site, de ex. nu se vor putea vizualiza anumite imagini / accesa anumite opțiuni / facillități.

Publicitate

CreativeJob difuzează anunțuri grafice, care apar ca imagini, animație sau video, anunțuri text, care apar sub forma de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afișarea reclamelor pe site-ul nostru. Aceste reclame ar putea folosi informații (care nu includ numele, adresa, emailul sau numărul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe CreativeJob.ro, pentru a oferi reclame despre joburi / companii / bunuri și servicii din aria de interes a acestora.

Partenerii cu care lucrăm, precum Google, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informației afișate, în funcție de vizitele anterioare realizate pe CreativeJob.ro sau pe alte site-uri. Pentru mai multe informații vizitați urmatorul link Politica reclamelor Google.

Feedback

CreativeJob oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine a persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți la contact@creativejob.ro

Vă mulțumim că folosiți serviciile noastre.

 

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒